Lactobacillus Probiotic Ferment

INGREDIENT DE RETINUT

Lactobacillus Probiotic Ferment

INGREDIENT DE RETINUT

Lactobacillus Probiotic Ferment

Prezentare generala

Prezentare generala

Preocupari Ale Pielii
· Roseata
· Iritatii

Ce veti vedea pe lista de ingrediente
Lactobacillus ferment

Ce ii este necesar pielii tale
Fermentul probiotic Lactobacillus ajuta la calmarea si confortul vizibil al pielii. Sustine bariera naturala de protectie a pielii si creste capacitatea de aparare impotriva factorilor nocivi din mediu.

Expertiza Clinique
Fermentul probiotic lactobacillus din Cartusul Activ Concentrat ID pentru Imperfectiuni face parte dintr-o tehnologie probiotica care ajuta la dezvoltarea microbiomului natural al pielii, ce calmeaza si reda confortul pielii. De asemenea, calmeaza roseata, facand pielea sa arate mai uniforma si mai stralucitoare

Ce spun Dermatologii Clinique
“Folosirea unei creme hidratante cu tehnologie probiotica ajuta la imbunatatirea vizibila a pielii, calmeaza roseata si iritatiile, ajuta la mentinerea echilibrului pielii, in mod similar cu modul in care administrarea unui probiotic va ajuta intestinul”, spune Clinique Derm Pro Dr. Michelle Henry, un dermatolog certificat in New York City.

Mai Multe Ingrediente Cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.