Seminte sofran

Ingredient de retinut

Seminte de Sofran

Ingredient de retinut

Seminte de Sofran

Prezentare Generala

Overview

Preocupari Ale Pielii
· Curatare non-uscare

Ce Vei Gasi In Lista De Ingrediente
Ulei din seminte de sofran / Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil

De Ce Ii Este Necesar Pielii Tale
Bogat in acid linoleic, acest emolient natural ajuta pielea sa se simta catifelata si hranita. Actioneaza eficient pentru a elimina sebumul de la nivelul pielii, dizolvand fara efort machiajul rezistent – frecarea nu este necesara.

Expertiza Clinique
Regasit in demachiantul nostru #1, Take The Day Off™ Cleansing Balm, uleiul din seminte de sofran indeparteaza machiajul, iar pielea va scapa de senzatia de “stranger” si nu va fi uscata.

Mai multe ingrediente cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.