Sigesbeckia Orientalis Extract

INGREDIENT DE RETINUT

Sigesbeckia Orientalis Extract

INGREDIENT DE RETINUT

Sigesbeckia Orientalis Extract

Prezentare Generala

Overview

Preocupari Ale Pielii
· Linii si riduri
· Pierderea fermitatii

Ce Vei Gasi in Lista De Ingrediente
Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’s Wort) Extract

De Ce II Este Necesara Pielii Tale
Pe masura ce inaintam in varsta productia naturala de colagen a pielii noastre incetineste. Aceasta este cauzata de expunerea repetata la agentii agresori externi, ceea ce poate duce la multiple semne de imbatranire, cum ar fi liniile si ridurile si pierderea fermitatii si elasticitatii pielii. Sigesbeckia actioneaza ca un ingredient pro-colagen ce ajuta pielea sa-si mentina densitatea.

Expertiza Clinique
In crema noastra Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Eye Cream, sigesbeckia lucreaza in sinergie cu peptidele din CL1870 Peptide Complex™ pentru a stimula productia naturala de colagen si pentru a-I sustine integrarea.

Bine De Stiut
Sigesbeckia este o planta erbacee anuala care este cunoscuta in zonele tropicale, subtropicale si temperate.

Mai Multe Ingrediente Cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.